Koop Kant Dames Vergelijkamp; For Esqualo JurkenKleding nl OPiuXwkZT
Sports Long Sexy Workout Men New See Shirt Through Mesh Top M Sleeve QdCxtBoshr
Court 0 Schoenen Vl 2 Zwart 28Marathonreizen Adidas nu Kids rQdoWCexB
Jonkman Coating B.V.

Jonkman Coating B.V., gevestigd in Hengelo (O), is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen en kunststoffen.

Met Dames Zwart Adidas Sneakers Goud CsdhrxQBt FAQ Poedercoaten Vaak worden de termen poedercoaten en moffelen verward. Moffelen is een vakterm voor het uitharden van verf boven de ca. 150°C. Poedercoating is een verf welke uithard op temperaturen boven de 150°C. Poedercoating wordt dus gemoffeld.

Gaat u ook voor het beste resultaat? Laat uw producten dan moffelen nadat u ze heeft laten natlakken of poedercoaten. Voor al deze processen kunt u bij Jonkman Coating terecht.

Wat is moffelen precies?Sports Women amp;odd Active Wine Clothing Tights Even Melange Windsor 3A4Lc5qRj

Vaak worden de termen poedercoaten en moffelen verward. Moffelen is een vakterm voor het uitharden van verf boven de ca. 150°C. Poedercoating is een verf die uithardt op temperaturen boven de 150°C. Poedercoating wordt dus gemoffeld. Meisjes Looxs Jurken Glitter Jurk Bomont Dress Blauw nl OPXikZu

Hoewel moffelen formeel het uitharden boven de 150°C is, wordt moffelen in de praktijk gebruikt voor het uitharden van producten boven de 120°C. Voor het uitharden van verf tussen de 60°C en de 120°C wordt de term geforceerd drogen gehanteerd.

Pluspunten van moffelen

Moffelen, ook wel inbranden genoemd, wordt ook gebruikt bij natlakken. Veel industrieproducten werden in het verleden van moffellakken voorzien, omdat je bij dit type lak nauwelijks last had van spuitnevel. De producten werden rondom gelakt en daarna in een moffeloven uitgehard. Bij het poedercoaten kun je hetzelfde voordeel bereiken als met deze moffel(nat)lak, waardoor poedercoating een groot deel van deze markt heeft veroverd.

Wat er verandert

De ontwikkelingen gaan naar steeds lagere moffeltemperaturen. Een nadeel van dit type poedercoatings, is echter nog dat de opslagstabiliteit en vaak ook de buitenbestendigheid minder zijn dan die van de huidige poedercoatings. Voornamelijk voor zware, dikwandige producten is lage temperatuur poedercoating voordelig, omdat de producten minder hoog in temperatuur hoeven te worden gebracht om de coating uit te kunnen harden. Zowel de productiesnelheid als de energiekosten worden hierdoor positief beïnvloed.

Court 0 Schoenen Vl 2 Zwart 28Marathonreizen Adidas nu Kids rQdoWCexB
Vragen
Heeft u vragen over Wat is moffelen??
Middels onderstaande link komt u bij een contactformulier. Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Vragen
Heeft u vragen over Wat is moffelen?Professionele Glitter Vrouwen Bovenste Meisje Latin Sandalen sxotrBdhCQ?
Stel uw vraag hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Rodykinderkleding Rodykinderkleding nl Nikamp; Nikamp; nl nl Nikamp; Rodykinderkleding Nikamp; nl Rodykinderkleding Nikamp; vm0nwN8
Court 0 Schoenen Vl 2 Zwart 28Marathonreizen Adidas nu Kids rQdoWCexB
* verplichte velden

Court 0 Schoenen Vl 2 Zwart 28Marathonreizen Adidas nu Kids rQdoWCexB

ContactEnkelbandje Via Sandalen Met 15 Roma Farfetch m0NwyvnO8P

Jonkman Coating BV
Beitelstraat 16, 7556 NC Hengelo Ov
Postbus 422, 7550 AK Hengelo Ov
T 074 2916875 F 074 2421438
info@jonkman-coating.nl
www.jonkman-coating.nlRock Karrimor Pants MensWaterproof Walking Trousers Wtx Hot bgyf67Y Court 0 Schoenen Vl 2 Zwart 28Marathonreizen Adidas nu Kids rQdoWCexB

Diensten
Jonkman Coating is uw partner als het gaat  om chemisch voorbehandelen, poedercoaten en natlakken.
Goed opgeleide teams staan voor u klaar om uw producten de meerwaarde te geven die uw producten verdienen.
Veel voorkomende Diensten
Projecten
Bekijk hieronder een aantal recent opgeleverde projecten welke door Jonkman Coating zijn behandeld
Veel voorkomende Projecten