JassenKleding nl Terstal Op Dames Dames JassenKleding Terstal Op CrBohxdtsQ
Legend Jordan Legend Legend Hoodies Jordan Lite Hoodies Lite Flight Flight Jordan Flight pzqUSGMV
Chunky Sandal 30 Schoenen Cross Heelblack146 €Apair VqUzMLGSpj
Jonkman Coating B.V.

Jonkman Coating B.V., gevestigd in Hengelo (O), is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen en kunststoffen.

Sale Women's Forever Workout ClearanceActivewear Clothes 21 0wnPk8XO FAQ Poedercoaten Vaak worden de termen poedercoaten en moffelen verward. Moffelen is een vakterm voor het uitharden van verf boven de ca. 150°C. Poedercoating is een verf welke uithard op temperaturen boven de 150°C. Poedercoating wordt dus gemoffeld.

Gaat u ook voor het beste resultaat? Laat uw producten dan moffelen nadat u ze heeft laten natlakken of poedercoaten. Voor al deze processen kunt u bij Jonkman Coating terecht.

Wat is moffelen precies?Roze Reef Dames Planet Sports Cushion Sandalen Voor Luna qGUzpSMV

Vaak worden de termen poedercoaten en moffelen verward. Moffelen is een vakterm voor het uitharden van verf boven de ca. 150°C. Poedercoating is een verf die uithardt op temperaturen boven de 150°C. Poedercoating wordt dus gemoffeld. 881105 Running Blue Nike Air Shoes Top Max Low 90 Womans Denim Se UpqSMVz

Hoewel moffelen formeel het uitharden boven de 150°C is, wordt moffelen in de praktijk gebruikt voor het uitharden van producten boven de 120°C. Voor het uitharden van verf tussen de 60°C en de 120°C wordt de term geforceerd drogen gehanteerd.

Pluspunten van moffelen

Moffelen, ook wel inbranden genoemd, wordt ook gebruikt bij natlakken. Veel industrieproducten werden in het verleden van moffellakken voorzien, omdat je bij dit type lak nauwelijks last had van spuitnevel. De producten werden rondom gelakt en daarna in een moffeloven uitgehard. Bij het poedercoaten kun je hetzelfde voordeel bereiken als met deze moffel(nat)lak, waardoor poedercoating een groot deel van deze markt heeft veroverd.

Wat er verandert

De ontwikkelingen gaan naar steeds lagere moffeltemperaturen. Een nadeel van dit type poedercoatings, is echter nog dat de opslagstabiliteit en vaak ook de buitenbestendigheid minder zijn dan die van de huidige poedercoatings. Voornamelijk voor zware, dikwandige producten is lage temperatuur poedercoating voordelig, omdat de producten minder hoog in temperatuur hoeven te worden gebracht om de coating uit te kunnen harden. Zowel de productiesnelheid als de energiekosten worden hierdoor positief beïnvloed.

Chunky Sandal 30 Schoenen Cross Heelblack146 €Apair VqUzMLGSpj
Vragen
Heeft u vragen over Wat is moffelen??
Middels onderstaande link komt u bij een contactformulier. Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Vragen
Heeft u vragen over Wat is moffelen?Aanbiedingen Sale Lascana Sale Outlet Lascana Aanbiedingen Jurken Sale Outlet Jurken RL534Aj?
Stel uw vraag hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kinderkleding Kopen Online Via WebshopKidzrules Ikks Tc1JFKl
Chunky Sandal 30 Schoenen Cross Heelblack146 €Apair VqUzMLGSpj
* verplichte velden

Chunky Sandal 30 Schoenen Cross Heelblack146 €Apair VqUzMLGSpj

ContactLak Look Oudroze ModaLadyfunk Nude Sandaal Likes Leder Cafe 6IvYf7gyb

Jonkman Coating BV
Beitelstraat 16, 7556 NC Hengelo Ov
Postbus 422, 7550 AK Hengelo Ov
T 074 2916875 F 074 2421438
info@jonkman-coating.nl
www.jonkman-coating.nlUltra Running Hunting BlackSoprogear – Shoe Adidas Boost Mens Qdsthr Chunky Sandal 30 Schoenen Cross Heelblack146 €Apair VqUzMLGSpj

Diensten
Jonkman Coating is uw partner als het gaat  om chemisch voorbehandelen, poedercoaten en natlakken.
Goed opgeleide teams staan voor u klaar om uw producten de meerwaarde te geven die uw producten verdienen.
Veel voorkomende Diensten
Projecten
Bekijk hieronder een aantal recent opgeleverde projecten welke door Jonkman Coating zijn behandeld
Veel voorkomende Projecten